Σάββατο, 16 Δεκεμβρίου 2017

Βοήθα και συ τον Γιώργο Ιωαννίδη

Ο Γιώργος Ιωαννίδης εργαζόταν ως ντελίβερι σε σουβλατζίδικο στην Κατερίνη. Ένα βροχερό βράδυ της 3ης Μαρτίου 2016, την ώρα που πήγαινε μια παραγγελία, η ρόδα της μηχανής του πάτησε πάνω σε ένα σκαμμένο φρεάτιο και ανατράπηκε. Ο Γιώργος υπέστη πολλαπλές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, ενώ η επιτροπή γιατρών που τον εξέτασε, τον έκρινε ανάπηρο σε ποσοστό 99%.


 “Ο αδελφός μου είναι τετραπληγικός, όμως καταλαβαίνει. Μας ακούει, χαμογελάει, ενώ όταν τον ρωτάμε κάτι, μας κάνει “ματάκια” για να καταλάβουμε αν λέει “ναι” ή “όχι”. Οι γιατροί, οι νοσηλευτές και οι φυσιοθεραπευτές στο “Animus” έχουν κάνει τρομερή δουλειά και τους ευχαριστώ για αυτό” λέει η αδελφή του Μαρία, εκφράζοντας και ένα παράπονο: “Χρειάστηκε να τραυματιστεί σοβαρά ο αδελφός μου, προκειμένου να φτιαχτεί εκείνος ο δρόμος. Σήμερα το φρεάτιο αυτό δεν υπάρχει”. 

Μετά το σοβαρό τροχαίο ατύχημα, ο Γιώργος ήταν σε κώμα για δύο μήνες, καταφέροντας στο τέλος να κερδίσει τη μάχη για τη ζωή, βγαίνοντας όμως σοβαρά λαβωμένος. Στις 26 Μαΐου του 2016 εισήχθη για αποκατάσταση στο κέντρο “Animus” στη Λάρισα.Οι νοσηλευόμενοι καλούνται κάθε μήνα να πληρώσουν περίπου 1.500 ευρώ ως συμμετοχή ασφαλισμένου, ενώ το υπόλοιπο ποσό, που μπορεί συνολικά να φτάσει και τις 6.000 με 7.000 ευρώ, καλύπτεται από την ασφάλειά τους. “Μαζί με τα αναλώσιμα και τα έκτακτα έξοδα, τα χρήματα που πλήρωνε η οικογένειά μου κάθε μήνα ξεπερνούσε τα 1.500 ευρώ, φτάνοντας κάποιες φορές ακόμη και τα 2.000 με 2.500 ευρώ” δηλώνει  η αδελφή του Γιώργου, και προσθέτει: “Είμαστε μια φτωχή οικογένεια. Η μητέρα μου είναι καθαρίστρια, ο πατέρας μου εργαζόταν οικοδόμος μέχρι που νόσησε από καρκίνο, εγώ δουλεύω σε καφετέριες και ο Γιώργος ήταν ντελιβεράς. Έχω δώσει μεγάλο αγώνα όλο αυτό τον καιρό για να μαζεύω τα χρήματα για τη νοσηλεία του, ενώ πολύ σημαντική είναι η βοήθεια του κόσμου που μας ενισχύει οικονομικά. 
Στόχος τώρα είναι να καταφέρω να φτιάξω το σπίτι για να επιστρέψει ο Γιώργος. Ένα σπίτι που μπάζει από την υγρασία και είναι ακατάλληλο αυτή τη στιγμή για να μείνει εκεί ο αδελφός μου στην κατάσταση που είναι."  Ο λογαριασμός που έχει ανοίξει η οικογένεια του Γιώργου Ιωαννίδη:
ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ   373/003418-58
IBAN ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ           GR 8601103730000037300341858
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ                        Μαρία Ιωαννίδου (6980722881)

Το καλύτερο που μπορεί να κάνει όποιος θέλει να βοηθήσει είναι να μιλήσει με την αδελφή του Γιώργου, την Μαρία.
Και λίγα ευρώ μπορούν και είναι πολύ χρήσιμα

https://www.facebook.com/Fightforlifenow/

Η οικογένεια προσπαθεί να συγκεντρώσει τα απαραίτητα χρήματα για να ετοιμάσει το σπίτι και να έχει θέρμανση το σπίτι για τον αδελφό της. Οι ανάγκες είναι μεγάλες...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου