Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015

Οι εξελίξεις που έρχονται..


Και έρχονται χειρότερα απ ότι φαίνεται.. και εδώ πρέπει να τοποθετηθεί μέσα του ο κάθε Ευρωπαίος πολίτης. Το θέμα είναι σοβαρό και απαιτεί λύση από τους πλέον αρμόδιους.Δεν μπορεί αυτά τα γεγονότα να μην μας αφορούν. Δεν μπορεί να συμβαίνουν αυτά στη γειτονιά μας, δίπλα μας και να μένουμε αμέτοχοι. Συμμετέχουμε σε πόλεμο με την ανοχή μας.

Συμμετέχουμε σε προγκρόμ, συμμετέχουμε με την ανοχή μας στη δημιουργία στρατοπέδων συγκέντρωσης. Καμία κίνηση δεν μπορεί να έχει δύναμη, αν όλοι μας, έξω από κόμματα, έξω από προσωπικές θέσεις, δεν καταλάβουμε ότι πρέπει να επαναπροσδιοριστούμε εσωτερικά ως προς τις πραγματικές μας αξίες. 

Δεν αρκεί να φωνάζω και να βρίζω και να εναντιώνομαι με θυμό σε κάθε κακό.
Για να είμαι άνθρωπος, πρέπει να σέβομαι τον άνθρωπο. Αν αρχίσουμε όλοι να πράττουμε με γνώμονα την αγάπη, τότε οι πόλεμοι θα αφορούν στην πραγματικότητα πολλοί λίγους. Η αφύπνιση λείπει και είναι η ώρα που οι πραγματικοί άνθρωποι οφείλουν να αναλάβουν μία ουσιαστική δράση. Κανένας δεν μπορεί να κλείσει τα μάτια του σε αυτές τις εικόνες. Δράση σε κάθε αγώνα που υπερασπίζεται την Ειρήνη, σε όλα τα επίπεδα.

http://www.grafida.net/el/index.php?itemID=3&view=3&pageID=292098#.ViY5-F-YIed.facebook



ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ


H Ομάδα μας συνεχίζει να πηγαίνει Ειδομένη Τετάρτη- Παρασκευή και Κυριακή.

Την Κυριακή 18.10.2015 είχαμε μαζί μας από Θεσσαλονίκη 900 μερίδες μαγειρεμένου φαγητού και πολλές έτοιμες σακούλες κιτ.

Σε αυτή την δύναμη προστέθηκαν τα φαγητά και τα κιτ της Ομάδας του Κιλκίς. 

Η προσπάθεια που καταβάλλεται από όλους είναι μεγάλη και ξεπερνά ακόμη και τις προσδοκίες που είχαμε όταν ξεκινήσαμε. 

Συγχαρητήρια σε όλους, σε κάθε άτομο και κάθε οικογένεια που συμμετέχει. 


Το καλό δεν έχει σύνορα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου