Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016

Τα νέα της αποθήκης μας και όχι μόνο..


Είναι κάθε φορά υπέροχο και συγκινητικό αυτό που συμβαίνει... Άνθρωποι που δείχνουν το ενδιαφέρον τους για την ομάδα και τους συνανθρώπους μας με κάθε τρόπο. Δίνοντας ένα πακέτο μακαρόνια, μέχρι ολόκληρους οικιακούς εξοπλισμούς!!! 



Έτσι λοιπόν αυτές τις ημέρες εκτός από το συμμάζεμα και τις ετοιμασίες για βοήθεια παντός τύπου που κάνουμε είχαμε να οργανώσουμε αγορές τροφίμων και άλλων ειδών. Δώσαμε συσκευασίες φαγητού και νερά ως στήριξη στο έργο που κάνει το Στέκι Μεταναστών προσφέροντας φαγητό σε άστεγους και πρόσφυγες στην πόλη μας. Φροντίσαμε να εξοπλιστεί ένα σπίτι σε συνεργασία με τους Εθελοντές Χαλκηδόνας, συνεχίζουμε τη στήριξη σε οικογένειες προσφύγων που φιλοξενούνται στη Θεσσαλονίκη, αλλά και οικογένειες Ελλήνων που χρειάζονται βοήθεια και αποχαιρετίσαμε φίλους πλέον πρόσφυγες που έφυγαν σε κάποια ευρωπαϊκή χώρα. Ταυτόχρονα μια μικρή ομάδα βρέθηκε στο ΕΚΟ για να δώσει μερικά βασικά πράγματα σε πρόσφυγες, αλλά και να επισκεφτεί φίλους που βρίσκονται 3 μήνες πλέον εκεί...

Ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας:
την εταιρεία βρεφικών ειδών ΟΝΕΙΡΑ, τους φίλους μας σε όλη τη χώρα καθώς και στο εξωτερικό για τις οικονομικές και άλλες προσφορές που μας έστειλαν. Τους ιδιοκτήτες των σπιτιών που μας διέθεσαν όλο τον εξοπλισμό τους, τη φίλη που μας διέθεσε διάφορες μικροσυσκευές και έπιπλα. Την ομάδα πολιτικής προστασίας Πανοράματος για την πρπσφορα της σε τροφιμα. Την εταιρεία που μας διαθέτει το σπίτι για να μπορούμε να οργανώνουμε τις δράσεις μας και όλους τους φίλους που σε μόνιμη σχεδόν βάση είναι κοντά στις ανάγκες της ομάδας.




Κοινοποιούμε κάθε μας κίνηση γιατί η δική σας προσφορά και βοήθεια είναι η κινητήριος δύναμη για ότι κάνουμε ένα χρόνο τώρα!




Σας ευχαριστούμε πολύ και θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε με όποιον τρόπο μπορούμε!




Δείτε πως μπορείτε να βοηθήσετε ΕΔΩ

Ο όποιος Πόλεμος θα τελειώσει
 όταν όλοι μας θα γίνουμε ουσιαστικά ενεργοί απέναντι στο κακό.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΜΕΣΑ



 ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΜΑΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου